Det här är Octobit

Octobit AB kom till världen 2012. Grundarna har mer än 10 års erfarenhet inom konsultvärlden och retail, där bl.a Apple och Microsoft finns med på meritlistorna. I början av 2016 började vi fokusera på att nå ut till fler företag med visionen att förändra den klassiska bilden av IT. Vi hjälper er att nå era mål med framtidens lösningar istället för att prata tekniska termer!

Passionen för Octobit ligger i kundnöjdhet och vilja att skapa en miljö där lärande står högt i tak. Dagligen används olika IT-verktyg för att få vardagen och arbete att gå ihop. Vi vet vad som fungerar bäst, men är också noggrant observanta på sådant som skapar frustration. Octobit vill dela med sig och hjälpa medelstora företag, skolor och organisationer att få ut så mycket som möjligt av teknik och öka sin produktivitet. IT kan ibland kännas som en dyr investering men Octobit hjälper er att se värdet!

Octobit AB är medlem i Apple Consultants Network vilket innebär rätt certifiering och kunskap kring Apples produkter. Vi ingår även i partnerskap med bland annat Microsoft & Cisco för att kunna leverera säkra och moderna tjänster.

Vår filosofi

IT skall vara enkelt och fungera. Vi värdesätter alltid det personliga mötet och jobbar gärna på plats hos er.

Våra mål

Vår affärsidé bygger på att effektivisera IT-lösningar och höja kunskapsnivån hos små och medelstora företag, organisationer och myndigheter på ett kostnadseffektivt sätt.

Våra värden

Vi arbetar alltid med energi, passion och respekt för våra kunders önskemål. Vi tar alltid ansvar för våra kunder och medarbetare.